Hans Erlandsson

          Styrelseordförande​

Johan Erlandsson

VD

2017-04-03

Årets Företag 2017: Angelica Fastigheter AB

Företagarna Öresund

På Guldkvällen 2017 tog Angelica Fastigheter emot utnämningen som Årets Företagare i Staffanstorp 2017 av Företagarna Öresund.

Företagarna Öresunds motivering:

"Hans Erlandsson och Johan Erlandsson, Angelica Fastigheter AB, har genom nytänkande, flexibilitet och service skapat ett etablerat och framgångsrikt fastighetsbolag, med inriktning på kommersiella lokaler. Företagets helhet i sin affärsidé har lockat och gjort det möjligt för ett stort antal företag att etablera sig i Staffanstorp".

2018-05-01

Angelica Fastigheter AB startar fond för ungdomar i Staffanstorp i samarbete med Staffanstorps Rotaryklubb

Under 2018 avsätter Angelica Fastigheter varje vecka 1.000kr. Under förutsättning av fastighetsbolaget inte drabbas av någon skadegörelse under 2018 hoppas man vid årsslutet kunna överräcka en fond innehållandes 52.000kr till Staffanstorps Rotaryklubb. Fondens medel skall användas för ungdomsverksamheten i kommunen och för ungdomar som saknar ekonomiska och sociala förutsättningar engagerar sig i föreningslivet. På så vis hoppas man att färre ungdomar skall rekryteras av ungdomsgäng och dras in i brottslig verksamhet. 

Läs mer om projektet här

Är Ditt företag intresserade av att deltaga?

Kontakta Staffanstorps Rotaryklubb.​

​​

​​

​   "VI HÅLLER LOKALER ÅT ANDRA FÖRETAG"

​​

                             Årets Företagare i Staffanstorp 2017

                 Angelica Fastigheter AB                                         Företagarna Öresund

Angelica Fastigheter AB  -  Södra Lundavägen 10  -  24522 Staffanstorp  -  Telefon: 046-25 73 00  -  Mail: info@angelica.se